BETÖLTÉS

Tevékenység

A Dudinszky Tervezőiroda 2008- ban alakult. Kezdetben fő tevékenységi körünk az épületszerkezet tervezés-, valamint az ehhez kapcsolódó szakértői feladatok ellátása volt. Mivel épületszerkezet tervezési tapsztalatunk illetve elkészült munkáink országosan is ismertté tették irodánkat, hamar kiderült az is, hogy megrendelőinknek (illetve a piacnak) a konstruktőri feladatok mellett szélesebb körű, átfogóbb szolgáltatásra van szüksége.
Így került sor arra, hogy cégünk egy újabb tervezési vonalat indított, közepes- és nagy léptékű épületek kiviteli terveinek készítését kezdte meg. Természetesen a kiviteli terveken dolgozó munkatársaink is komoly épületszerkezet tervezői tudással rendelkeznek, így irodánknak -a dokumentációk elkészítésekor- semmilyen külső segítséget nem kell igénybe vennie.

2018-ban -szintet lépve- újabb változás történt a cég életében. Létszámunkat növeltük és korábbi feladatainkat kibővítve előbb engedélyes terv szintű tervezési-, később generáltervezői-, valamint projektmenedzsment szolgáltatást indítottunk.

Irodánk a kisebb társasházakon, hoteleken vagy sportlétesítményeken át az egészen nagy volumenű, közbeszerzést érintő óriásberuházásokig vállal tervezési- illetve projektmenedzsment feladatokat, s erre megrendelőink pozitív visszajelzései és folyamatos megrendelései szolgálnak referenciául.


Munkatársak


VEZETÉS:

• Dudinszky Orsolya ügyvezető
  d.orsolya@dudinszky.hu

• Dudinszky Péter stratégiai vezető
  d.peter@dudinszky.hu

• Zábrádi Zsófia irodavezető
  z.zsofia@dudinszky.hu


PROJEKTVEZETŐK:

Épületszerkezet tervezés:

  • Oláh Krisztián
    o.krisztian@dudinszky.hu

Kiviteli terv, generáltervezés:

  • Füzi Roland
    f.roland@dudinszky.hu

         • Korek Mariann
           k.mariann@dudinszky.hu

         • Csabai Réka
           cs.reka@dudinszky.hu