BETÖLTÉS

Szakértői munkák

Az utóbbi években tervezői tevékenységünk mellett szakértői munkáink egyre nagyobb szerepet kapnak. Megrendelőink nagyra értékelik, hogy a szerkezeti hibák, szigetelési problémák feltárását rendkívül hatékonyan, a diagnosztikát nagyban segítő eszközökkel végezzük, így a szerkezetek állapotáról egészen pontos képet kapunk.

Szakértői munkáink a helyszíni szemrevételezéssel, valamint a fent említett diagnosztikai vizsgálatokkal, műszeres mérésekkel kezdődnek. Egyes esetekben a szerkezetekből mintavétel történik, a minták laboratóriumi vizsgálata után még pontosabban határozhatók meg a szerkezetek mindenkori állapota. A kapott eredmények elemzése után egy részletes szakvélemény készül, melyek segítségével a tulajdonos (vagy üzemeltető) szakértőnkkel közösen, a kivitelező bevonásával dönthet a felújítás lehetséges megoldásairól.

A kivitelezés elősegítésére igény esetén terveket készítünk, melyek rendkívül részletesen specifikáltak, nagyban könnyítik a kivitelező feladatát és könnyű átláthatóságot biztosítanak a folyamat összes szereplője számára. Az elkészült szakvélemények sok esetben döntenek el vitás helyzeteket, a műszeres vizsgálatok és a rendkívül részletes műszaki tartalom akár peres eljárások kimenetelében is döntő fontosságú lehet.


ÉPÜLETDIAGNOSZTIKAI TEVÉKENYSÉGÜNK:

• szerkezeti feltárások
• épületfizikai paraméterek, adottságok meghatározása
• faldiagnosztika, nedvesség mérés, páratartalom mérés
• egyéb épületszerkezeti hibalehetőségek számbavétele
• épületdiagnosztikai jegyzőkönyv készítése, benne a javítási lehetőségek felvázolásával