Irodánk


A Dudinszky Tervezőiroda 2008- ban alakult. Kezdetben fő tevékenységi körünk az épületszerkezet tervezés-, valamint az ehhez kapcsolódó szakértői feladatok ellátása volt. Mivel épületszerkezet tervezési tapasztalatunk illetve elkészült munkáink országosan is ismertté tették irodánkat, hamar kiderült az is, hogy megrendelőinknek (illetve a piacnak) a konstruktőri feladatok mellett szélesebb körű, átfogóbb szolgáltatásra van szüksége. Így került sor arra, hogy cégünk egy újabb tervezési vonalat indított, közepes- és nagy léptékű épületek kiviteli terveinek készítését kezdte meg. Természetesen a kiviteli terveken dolgozó munkatársaink is komoly épületszerkezet tervezői tudással rendelkeznek, így irodánknak -a dokumentációk elkészítésekor- semmilyen külső segítséget nem kell igénybe vennie.

2018-ban -szintet lépve- újabb változás történt a cég életében. Létszámunkat 20 főre növeltük, és korábbi feladatainkat kibővítve előbb engedélyes terv szintű tervezési-, később generáltervezői-, valamint projektmenedzsment szolgáltatást indítottunk.

Irodánk a kisebb társasházakon, hoteleken vagy sportlétesítményeken át az egészen nagy volumenű, közbeszerzést érintő óriásberuházásokig vállal tervezési- illetve projektmenedzsment feladatokat, s erre megrendelőink pozitív visszajelzései és folyamatos megrendelései szolgálnak referenciául.Vezetők

DUDINSZKY Orsolya ügyvezető


DUDINSZKY Péter stratégiai vezető
e-mail: d.peter@dudinszky.hu

ZÁBRÁDI Zsófia irodavezető
e-mail: z.zsofia@dudinszky.hu

FÜZI Roland divízióvezető / generáltervezés
e-mail: f.roland@dudinszky.hu


Címünk

Blue Cube Irodaház
1138 Budapest, Váci út 182.

Neoto - Creative Studio Portfolio Template